Webdesign

Du har bare en sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk!
Og det er ekstra viktig når det gjelder dine Internettsider. Nettbrukere er de minst lojale kundene du kan ha. Blir en bruker det minste irritert eller usikker over dine sider, det være seg p.g.a. innhold eller forvirring over navigasjonen, er sjansen meget stor for at hun prøver en av dine konkurrenter i stedet.

Målrettet og riktig strukturerte websider er viktig

En internettstudie viser at besøkende bruker mindre enn ett sekund på å danne seg en oppfatning om et nettsted ved førstegangsbesøk.

Internettsidene til en organisasjon er en form for utstrakt service-funksjon. Og det som møter brukerne på dine Internettsider må være servicevennlig, både når det gjelder uttrykk og innhold. Det betinger enkle, flotte og gjenkjennbart designede sider, hvor innholdet er logisk delt opp i logiske grupper.

Navigasjon er ryggraden i en «site». Fungerer ikke navigasjonen eller er den ulogisk bygget opp, vil kanskje ikke brukerne dine finne fram til ønsket informasjon. Og finner ikke brukerne fram, har du mistet dem. En nøye planlagt navigasjon er både alfa og omega for suksessen for dine sider.

Dødelig internett

Dessuten er standardene som brukes i kodingen av Internettsidene viktig. Ettersom Internettet og dets teknologier utvikler seg, bestemmes nye standarder av W3C. World Wide Web Consortium er organisasjonen som utvikler teknologier og bestemmer hva Internettstandardene skal være.

I dag støtter de nyeste nettleserne de fleste av disse nye standardene. Og med tiden vil «gammel kode» gå ut og ikke lenger være støttet av de nyeste nettleserne. Om kort tid vil det derfor ikke være sikkert at Internettsider som er kodet etter gamle standarder vil kunne vises slik de var ment i de nye nettleserne.

Internettsider som To The Point Webdesign lager vil støtte disse nye standardene. Sidene dine vil se like bra ut i framtiden som de gjør den dagen de leveres.

I dag er det mange som bruker mobil eller nettbrett når de besøker nettsteder. Dette stiller strengere krav til utforming. Et responsivt utviklet design vil tilpasse seg den aktuelle skjermstørrelsen, og nettstedets innhold vises tilpasset brukerens «dings», enten det er mobil, nettbrett eller pc.

Internett på alle dingser

April 2015 endret Google sine søkealgoritmer, og bestemte da at de ville nedprioritere sider som ikke er tilpasset små skjermer ved søk fra slike enheter. For de som ikke har et responsivt nettsted, altså at sidevisningen ikke tilpasser seg brukerens «dings», vil dette medføre at sidene vil komme langt ned i søkeresultatene, og dermed tap av besøkende.

Internettsider som To The Point Webdesign lager er responsive. Sidene dine vil se like bra ut i framtiden som de gjør den dagen de leveres.

To The Point Webdesigns filosofi er at fornøyde kunder forblir kunder.

To The Point Webdesign kan levere skreddersydde webløsninger for små og store bedrifter, foreninger og personer. Websidene programmeres i et språk som heter PHP, og benytter databasen MySQL til å lagre informasjonen som skal vises på sidene. Både språket PHP og MySQL-databasen er såkalt «open source», noe som betyr at vi ikke trenger å betale for kostbare lisenser for applikasjoner på nettsidene vi lager.

Slapp av

To The Point Webdesign bygger opp websidene fra bunnen av - med unikt utseende og unik funksjonalitet. De fleste løsninger blir også levert med en spesialbygget CMS-løsning, noe som betyr at kunden selv administrerer egne sider.

To The Point Webdesign er ikke registrar, men er «reseller» for Nordic Hosting, som også «hoster» de aller fleste av våre løsninger.